Kiilto Pikaliima Gel

Hyytelömäinen, valumaton ja nopea reaktioliima lähes kaikkien materiaalien, kuten posliinin, metallien, muovien, kumien, korujen, puun ja kankaan liimaamiseen, myös pystysuorille pinnoille. Ei polyeteeni- ja teflonpinnoille.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pikaliima Gel sopii pienten pintojen liimaukseen kun materiaaleina on puu, kartonki, ja paperi sekä useimmat kovat muovit, kumi, porsliini ja metalli.

PakkauskokoEAN-koodi
3 g 6411511794038
Ilman kosteus

30-70% RH.

Kovettumisnopeus

5 sek. - 2 min., pintojen laadusta ja liimamäärästä riippuen.Lopullinen lujuus n. 12 h.

Käyttölämpötila

+18...20°C

Lämmönkesto kuivana

-40 - +100°C

Pakkauskoot

3 g

Riittoisuus

1 tippa / 5 cm²

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/cm³

Tyyppi/sideaine

Etyyli-syanoakrylaatti

Varastointi

Avaamattomassa pakkauksessa 12 kuukautta. Jääkaappilämpötila +5...+10°C pidentää varastointiaikaa.

Viskositeetti

30,000 mPas

olomuoto

hyytelömäinen

Käyttöohje

Liimattavilta pinnoilta poistetaan lika ja mahdollinen ruoste, öljy, muotti-irrotusaineet jne. esim. asetoniin kostutetulla rievulla. Tapauksesta riippuen voi olla tarkoituksenmukaista hioa pinnat hienolla hiomapaperilla ennen liuotinpuhdistusta. Kostuta huokoiset pinnat, kuten keramiikka ja puu, kevyesti ennen liimausta. Kierrä tuubin nokka ja korkki kokonaan irti. Puhkaise tuubin suussa oleva kalvo korkin yläpäässä olevalla kärjellä. Kierrä nokka tiukasti takaisin paikoilleen. Liimaa puristetaan tuubista toiselle pinnalle, levitetään hipaisemalla toisella pinnalla, jonka jälkeen pinnat asetetaan paikoilleen ja puristetaan sormin yhteen. Normaalisti 5-30 sek. puristus riittää, jonka jälkeen kappaletta voidaan siirtää ja jatkokäsitellä. Liimasaumaa, jossa kovettuminen on kesken, ei saa liikuttaa. Ohut liimakerros kovettuu nopeimmin ja saavuttaa suurimman lujuuden. Kovettumaton liima voidaan poistaa asetonilla. Kovettunut liima pehmenee asetonilla, mutta voidaan poistaa vain mekaanisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.