Kiilto Oxy Spray 100
Desinfektioaine

Kiilto Oxy Spray 100 on ammattikäyttöön tuotekehitetty käyttövalmis vetyperoksidipohjainen desinfektioaine. Tuote on jäämävapaa eli vapautuessaan vetyperoksidi muuttuu vedeksi ja hapeksi.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Jäämävapaa
  • Tehokas

Linkit

Dokumentit

Tuotetiedot
Käyttöala

Pinta- ja eritetahradesinfektioon sekä koville että tekstiilipinnoille.

pH

Tuotteen pH: 2.5

Pakkauskoko Tuotekoodi GTIN
6 x 750 ml 41060 6417964410600
Käyttöohjeet ja turvallisuus
Varastointi

2 v. valmistusajankohdasta. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa auringonvalolta suojattuna.

Käyttöohje

Pintadesinfektio: Suihkuta siivouspyyhkeeseen tai pinnalle ja pyyhi. Huomioi riittävä kosteus: Pinnan on kostuttava, jotta desinfektio tapahtuu. Kiilto Oxy Spray 100 voidaan jättää pinnoille.

Varmista, että elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat pinnat ovat kuivuneet ennen työn aloittamista. Tarvittaessa kuivaa pinta puhtaalla mikrokuitupyyhkeellä.

Eritetahradesinfektio: Mikäli eritteen määrä on suuri, imeytä erite paperi- tai muuhun kertakäyttöiseen, kosteutta imevään pyyhkeeseen. Tämän jälkeen desinfioi tahriintunut alue. Huomioi riittävä kosteus. Pienemmät tai kuivuneet eritetahrat voi käsitellä ilman erillistä imeyttämistä.

Kun pinta on kuivunut, on desinfektio tapahtunut.

Ympäristö ja turvallisuus

Vapautuessaan vetyperoksidi muuttuu vedeksi ja hapeksi. Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali.

Huomioitavaa

Varmista, että käsiteltävät pinnat kestävät happamia aineita (pH 2,5). Tuote ei sovellu marmorille, kuparille, messingille eikä sinkitylle pellille. Mikäli tarpeen, huuhtele pinta desinfioinnin jälkeen. Älä sekoita tuotetta muiden puhdistusaineiden kanssa. Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

Koostumustiedot
Tehoaine Vaikutus
Stabiloitua vetyperoksidia (1 %) Stabilointiaineena peretikkahappo.