Käyttövalmis desinfektioaine pintojen ja eritetahrojen desinfektioon. Desinfektioteho on todennettu bakteereihin, viruksiin, sieniin, homeisiin ja itiöihin. Teho perustuu vetyperoksidin aiheuttamaan hapetusreaktioon.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Soveltuu useimmille koville materiaaleille ja tekstiilipinnoille laitoksissa, kiinteistöissä, terveydenhuollon toimialueella, ammattikeittiöissä ja teollisuudessa. Soveltuu käytettäväksi pinnoille, välineille ja astioille myös elintarviketeollisuudessa.

pH

Tuotteen pH: 2.1

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas neste

Pakkauskoko Tuotekoodi GTIN
6 x 1 l 8070 6417964080704
Varastointi

2 v. valmistusajankohdasta. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa auringonvalolta suojattuna.

Käyttöohje

Pintadesinfektio: Annostele liuos siivouspyyhkeeseen tai pinnalle ja pyyhi. Huomioi riittävä kosteus: Pinnan on kostuttava, jotta desinfektio tapahtuu. Pintoja ei tavanomaisissa käyttötilanteissa tarvitse huuhtoa.
Eritetahrojen desinfektio: Mikäli eritteen määrä on suuri, imeytä erite paperi- tai muuhun kertakäyttöiseen, kosteutta imevään pyyhkeeseen. Tämän jälkeen desinfioi tahriintunut alue. Huomioi riittävä kosteus. Pienemmät tai kuivuneet eritetahrat voi käsitellä ilman erillistä imeyttämistä.
Kun pinta on kuivunut, on desinfektio tapahtunut.
Elintarviketeollisuudessa tuotetta voidaan käyttää pintojen, välineiden ja astioiden desinfektioon. Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat kosteat pinnat on huuhdeltava tai varmistettava, että pinnat ovat täysin kuivuneet.
Käytettäessä One System Basic pyyhepakkausta käytä kostutetut pyyhkeet 4 viikon kuluessa.

Ympäristö ja turvallisuus

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.
Vapautuessaan vetyperoksidi muuttuu vedeksi ja hapeksi. Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali.

Huomioitavaa

Varmista, että käsiteltävät pinnat kestävät happamia aineita. Marmorille, kuparille, messingille ja sinkitylle pellille tuote ei sovellu. Mikäli tarpeen, huuhtele pinta desinfioinnin jälkeen. Älä sekoita desinfektioainetta muiden puhdistusaineiden kanssa. Tuotetta ei saa kaataa takaisin alkuperäispakkaukseen.

Tehoaine Vaikutus
Stabiloitua vetyperoksidia (3 %) Mikrobisidinen tehoaine
Peretikkahappoa Stabilointiaine, mikrobisidinen teho