Kiilto Oulu A1 Puutärpätti

Puutärpätti, jota käytetään puhdistamiseen sellaisenaan tai pesuaineliuokseen lisättynä. Sopii myös puutärpättiohenteisten öljymaalien ohentamiseen (katso maalin käyttöohje).

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote on tarkoitettu puutärpättiohenteisten öljymaalien ja lakkojen ohentamiseen sekä työvälineiden pesuun. Tuote on tehokas liuotin pintojen rasvanpoistoon ja maalattujen pintojen tahranpoistoon ja puhdistukseen sellaisenaan tai pesuaineliuokseen lisättynä.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411512501017
5 l 6411512501055
Käyttölämpötila

Alin +15 °C

Pakkauskoot

1 l, 5 l

Tiheys/ominaispaino

0,86 kg/l

Varastointi

Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 36 kuukautta

Käyttöohje

Oulu A1 Puutärpättiä lisätään ohennettavaan maaliin vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen, katso soveltuvuus ja yksityiskohtaiset ohennusohjeet maalin käyttöohjeesta.
Pintojen puhdistuksessa lisätään pesuaineliuokseen (esim. 1 dl / 10 l liuosta) tai suoraan riepuun tai talouspaperiin, jolla pyyhitään puhdistettavaa pintaa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.