Mietotuoksuinen lakkabensiini, jota käytetään maalipintojen puhdistamiseen sellaisenaan tai pesuaineliuokseen lisättynä. Sopii myös lakkabensiiniohenteisten öljymaalien ohentamiseen (katso maalin käyttöohje).

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote on tarkoitettu alkydipohjaisten maalien ja lakkojen sively- ja ruiskuohentamiseen sekä työvälineiden pesuun. Tuote on tehokas liuotin pintojen rasvanpoistoon ja muuhun puhdistukseen, kuten pikitahrojen poistoon ajoneuvoista.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411512500010
Käyttölämpötila

Alin +15 °C

Pakkauskoot

1 l, 5 l

Tiheys/ominaispaino

0,79 kg/l

Varastointi

Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 36 kuukautta

Käyttöohje

Mineraalitärpättiä lisätään ohennettavaan maaliin vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen, katso yksityiskohtaiset ohennusohjeet maalin käyttöohjeesta. Pintojen puhdistuksessa lisätään pesuaineliuokseen (esim. 1 dl / 10 l liuosta) tai suoraan riepuun tai talouspaperiin, jolla pyyhitään tahraa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tuote sisältää helposti haihtuvia, syttyviä liuottimia. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.