Kuivuneiden dispersioliimatahrojen poistoon esim. PVC-, laminaatti- ja kaakelipinnoilta. Sopii myös ksyleeniohenteisten alkydi- ja epoksimaalien ja -lakkojen ohentamiseen (katso maalin tai lakan käyttöohje).

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kuivuneiden dispersioliimatahrojen poistoon esim. PVC-, muovi-, laminaatti- ja kaakelipinnoilta. Tuote on myös erittäin tehokas liuotin pintojen rasvanpoistoon ja muuhun puhdistukseen. Sopii myös ksyleeniohenteisten alkydi- ja epoksimaalien ja lakkojen ohentamiseen sekä työvälineiden pesuun. Varmista tarvittaessa kokeellisesti, että pinta sietää ksyleeniä.

Pakkauskoko EAN-koodi
750 ml 6411515410750
Käyttölämpötila

Alin +15 °C

Pakkauskoot

0,75 l, 5 l

Tiheys/ominaispaino

0,86 kg/l

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 36 kuukautta

Käyttöohje

Liimatahrojen poistossa kostutetaan riepu tai talouspaperi, jolla pyyhitään tahraa kunnes se liukenee. Ksyleeniä lisätään ohennettavaan maaliin vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen, katso yksityiskohtaiset ohennusohjeet maalin käyttöohjeesta.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tuote sisältää helposti haihtuvia, syttyviä liuottimia. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.