Kiilto Kestopren Kontaktiliima

Liuotinperustainen kontaktiliima kumin, muovin, nahan, tekstiilin, puun, rakennuslevyjen, laminaatin, keramiikan, lasin, metallin jne. liimauksiin sekä rakennusprofiilien kiinnityksiin.

Edut ja ominaisuudet

  • helposti siveltimellä levitettävä
  • hyvä lämmönkesto
  • kosteudenkestävä

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote soveltuu mm. seuraaviin liimauksiin: PVC:stä valmistettujen rakennusprofiilien kuten jalkalistojen, askelmakulmien, -rintojen, -reunojen ja askelmapäällisten kiinnitykseen, linoleumin, korkkilaattojen sekä erilaisten tiivisteiden, laminaatin viilun, kumin, nahan ja erilaisten rakennuslevyjen liimauksiin. Ei suositella voimakkaasti pehmitetyn PVC:n eikä polyolefiinimuovien liimaukseen. Tuotetta ei saa käyttää kokolattiamaton asennuksessa.

PakkauskokoEAN-koodi
1 l 6411511009019
5 l 6411511009057
Käyttölämpötila

+ 5–25 °C

Lämmönkesto kuivana

-20 °C...+70 °C

Pakkauskoot

1 l, 5 l, 10 l, 20 l

Riittoisuus

2 m²/l (kaksipuoleisesti)

Tiheys/ominaispaino

0,85 kg/dm³

Tyyppi/sideaine

polykloropreenipohjainen liuotinliima

Työskentelyaika

60–90 min

Varastointi

Avaamattomana + 20 ° C lämpötilassa 12 kuukautta. Sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liima levitetään molempiin liimattaviin pintoihin siveltimellä tai sileällä lastalla. Liimoitettujen pintojen annetaan kuivua 10–45 min. Liimakalvon tuntuessa kuivalta liimapinnat puristetaan hyvin yhteen. Liimaus on välittömästi valmis, joskin sen lujuus lähivuorokausien aikana vielä lisääntyy. Ohennus ja työvälineiden pesu: Kiilto Kontaktiliiman ohenne.


Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Tuote sisältää helposti haihtuvia, syttyviä liuottimia. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.