Kiilto Grip
Tarraliima

Tarraliima kaikkien irtoasennettavien päällysteiden tarrakiinnitykseen. Tarroittuu nopeasti ja muodostaa pysyvän tarrapinnan. Grip Tarraliimalla kiinnitetty päällyste on myöhemmin irrotettavissa ja tartunta-aine voidaan pestä.

Edut ja ominaisuudet

  • nopeasti tarroittuva
  • pysyvä tarrapinta
  • levitys telalla tai lastalla
  • erittäin riittoisa 6–12 m²/l

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Soveltuu irtoasennettaviksi tarkoitettujen tekstiili- ja muovipäällysteiden sekä laattojen tarramaiseen kiinnittämiseen kuivissa sisätiloissa. Täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen.

Hammaslastat
Hammaslastat
PakkauskokoEAN-koodi
10 l 6411511008104
Alustan kosteus

betoni: max. 3,5 p-% tai 85 % RH

Käyttölämpötila

+18–25 °C

Pakkauskoot

10 l

Riittoisuus

6–12 m²/l

Tiheys/ominaispaino

n. 1,2 kg/l

Tyyppi/sideaine

Akrylaattisekapolymeeri

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 1 vuosi. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

pakkasenkestävyys

jäätyvää

Käyttöohje

Kiinnitysalustana toimii tasainen, kuiva ja pölytön tasoitepinta sekä rakennuslevy tai vanha pinnoite. Suosittelemme betonialustan tasoittamista Kiillon matala-alkalisella päällysteen alustaksi soveltuvalla lattiatasoitteella. Matala-alkalinen tasoite pienentää riskiä, että liiallinen alkalinen kosteus aiheuttaisi vaurioita päällysteeseen tai liimaan. Vanhan pinnoitteen tulee olla hyvin kiinni alustassaan, poista mahdolliset pinnoitteessa käytetyt vahat ja varmista pinnoitteen soveltuvuus liimausalustaksi.

Levitä Kiilto Grip tarraliimaa alustalle valitulla työkalulla. Telalevityksessä tarraliimaa voidaan ohentaa vedellä max. 20 paino-%. Liiman tarramaisuus riippuu alustan imukyvystä sekä liiman määrästä. Aloita päällysteen asentaminen valmistajan ohjeiden mukaan liiman kuivuttua tarramaiseksi. Mattomaiset päällysteet asennetaan kuten normaalissa alustaan liimauksessa, mutta liiman annetaan tarroittua. Asennettaessa on noudatettava päällysteenvalmistajan ohjeita oikeasta liimamäärästä.

Tarraliima voidaan pestä levittämällä emäksinen pesuaine esim. vedellä laimennettu Kiilto Maalarinpesu (1 osa Maalarinpesua ja 5 osaa vettä) liiman päälle. Anna pesuaineen vaikuttaa, poista pehmennyt liima käsin tai koneellisesti ja huuhtele pinta puhtaalla vedellä. Imukykyiset alustat kuten tasoite tai rakennuslevy voivat vaurioitua pesun yhteydessä. Vanhojen päällysteiden päältä pois pestäessä varmista, että vanha päällyste kestää emäksistä pesuainetta.

Huokoiset alustat voidaan pohjustaa ohennetulla Kiilto Start primerilla (1 osa Start Primeria ja 4 osaa vettä).

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu
Nordic Ecolabel