Kiilto GP Nauhoitustasoite 1–3 mm

Erikoistasoite kipsikartonkilevyjen saumanauhojen kiinnittämiseen ja levysaumojen tasoittamiseen kuivien sisätilojen seinissä ja katoissa. Maksimikerrospaksuus 3 mm. Liimasideaineinen.

Edut ja ominaisuudet

  • liimasideaineinen
  • kipsikartonkilevyjen saumanauhan kiinnitykseen
  • riittoisuus 1,2 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 3 mm/1 vrk
  • kuivat sisätilat

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto GP on polymeeripohjainen sisäseinien ja -kattojen tasoite. Soveltuu erityisesti kipsikartonkilevyjen saumanauhojen kiinnittämiseen ja levysaumojen tasoittamiseen. Voidaan käyttää myös maalattavien tai tapetoitavien seinien ylitasoitukseen. Ei sovellu laatoituksen eikä muovipinnoitteiden alustaksi.

PakkauskokoEAN-koodi
20 kg 6411512004204
Alustan kosteus

betoni < 90 % RH

Kerrosvahvuus

1–3 mm

Kovettumisnopeus

n. 1 vrk (+18 °C). (riippuen olosuhteista)

Käyttöolosuhteet

suositus +18–20 °C, alin käyttölämpötila +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

maalattavien pintojen rasitusluokat RL01...RL04 (MaalausRYL 2012)

Max. Raekoko

0,2 mm

Pakkauskoot

20 kg, säkki

Riittoisuus

1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,2 kg

Sekoitussuhde

7,0–7,5 l vettä / 20 kg tasoitetta, 1 tilavuusosa vettä / 2,5 til.osaa tasoitetta

Taivutuslujuus

> 320 N (EN 13963)

Tartuntalujuus

> 0,3 MPa (EN 15824)

Tyyppi/sideaine

Polymeeri-kalkkikivipohjainen jauhe

Työskentelyaika

n. 24 tuntia (+18 °C)

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 1 vuosi.

Värit

Vaalea

Käyttöohje

Tasoitettavien pintojen tulee olla puhtaat, kuivat ja pölyttömät. Uutta kerrosta levitettäessä on edellisen kerroksen oltava kuivunut. Lisäksi pinta tulee tarvittaessa hioa ja puhdistaa huolellisesti ennen uuden tasoitekerroksen levittämistä.

Tasoite sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä n. 15 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Jos valmista tasoitetta jää seuraavaksi päiväksi, on sen kuivuminen estettävä peittämällä tasoiteastia.

Nauhoittaminen: Levitetään ensin tasoitetta saumaan ja painetaan sauma-nauha kiinni kapealla teräslastalla. Tämän jälkeen tasoitetaan sauma levittämällä tasoitetta leveällä teräslastalla saumanauhan päälle. Tasoitteen kuivuttua pinta hiotaan tarvittaessa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Avainlippu