Kiilto Fireproof W1

Kiilto Fireproof W1 -palonestoaine on kehitetty kuusivanerin palonsuojaukseen. Käsittelyllä (levitettävä määrä 250 g/m²) voidaan saavuttaa Euroclass B-s1, d0 kuusivanerilla.

Edut ja ominaisuudet

  • Ympäristöystävällinen
  • Turvallinen käyttää
  • Hajuton ja väritön lopputuote

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Fireproof W1 palonestoaine on kehitetty sisätilassa käytettävän, hiotun kuusivanerin käsittelyyn. Soveltuu ruisku- ja sivellinlevitykseen. Kiilto Fireproof W1:llä palosuojattu pinta ei sovi petsaukseen tai maalaukseen. Tuote on suunniteltu ensisijaisesti teollisuuskäyttöön.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Fireproof W1 200 kg/200 l T2239.200
Kiilto Fireproof W1 Schütz cont T2239.996
Tyyppi/sideaine

Palonestoaine kuusivanerillle

pH

5-7

Värit

Läpinäkyvä neste

Viskositeetti

DIN 4: 13±2 sek

Liiman levitysmäärä

aineen levitysmäärä noin 250 g/m²

Käyttölämpötila

yli 15 °C

pakkasenkestävyys

Suojeltava jäätymiseltä.

Paloluokka

Käsittelyllä (levitysmäärä 250 g/m²) voidaan saavuttaa Euroclass B-s1,d0 kuusivanerilla.

Varastointi

6 kk

Käyttöohje

Sekoita tuote ennen käyttöä. Laitteisto ja välineet voidaan puhdistaa vedellä. Suojeltava jäätymiseltä.

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava tuotteen soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa. Käytä suojakäsineitä ja -laseja. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu