Kiilto Fireproof P2
Palonestoaine paperille ja aaltopahville

Kiilto Fireproof P2 on paperin ja pahvin palonsuoja-aine. 10g/m2 levitysmäärällä voidaan saavuttaa aaltopahville standardin SFS-EN ISO 11925-2 E-paloluokka.

Edut ja ominaisuudet

  • Ei vaikuta paperin tai pahvin muihin ominaisuuksiin
  • Ympäristöystävällinen
  • Lopputuote on hajuton
  • Lopputuote on kierrätettävissä

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Fireproof P2 palonestoaine paperille ja aaltopahville, soveltuu ruiskutukseen ja telalevitykseen (flexo, syväpaino). Kuiva-ainepitoisuus 27 %.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Fireproof P2 20 kg/20 l T2392.020
Kiilto Fireproof P2 5 kg/5 l T2392.005
Tyyppi/sideaine

Palonestoaine paperille ja aaltopahville

olomuoto

Matalaviskoottinen neste

Tiheys/ominaispaino

1,25 g/m2

pH

13

Värit

vaaleanharmaa/kellertävä

Viskositeetti

Din 4: 19 s

pakkasenkestävyys

Suojeltava jäätymiseltä

Varastointi

6 kk

Käyttöohje

Tuote on käytettävissä sellaisenaan. Tuotetta käytetään painovärin tavoin. Laitteiston pesu ja mahdollinen ohennus vedellä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme

Avainlippu