Kiilto Epoxy Cleaner

Käyttövalmis pesuaine Kiilto Epoxy Tile Grout Saumalaastin laastihunnun poistamiseen.

Edut ja ominaisuudet

  • käyttövalmis
  • 300 ml pullo
  • ammattikäyttöön

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Epoxy Cleaner on erittäin hapan pesuaine, joka on tarkoitettu epoksisaumalaastijäämien ja epoksilaastihunnun poistamiseen keraamisilta laatoilta tai lasimosaiikilta. Ei saa käyttää marmorille tai muille herkille kivipinnoille.

PakkauskokoEAN-koodi
300 ml 6411513641255
Pakkauskoot

300 ml muovipullo

Tiheys/ominaispaino

n. 1,0 kg/l

Tyyppi/sideaine

hapan erikoispesuaine

Varastointi

Varastointi yli +5 °C tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa max. 3 vuotta. Ravistettava ennen käyttöä.

pH

laimentamattomana n. 1

Käyttöohje

Kiilto Epoxy Cleaneria voidaan lisätä kädenlämpöiseen pesuveteen (10 ml/1 l vettä) tehostamaan saumaustyön jälkeistä tuoreiden laastijäämien pesua. Pesun jälkeen laattapinta on huuhdeltava huolellisesti ja kuivattava.

Epoksisaumalaastijäämien poistamiseen Kiilto Epoxy Cleaneria käytetään laimentamattomana. Suojaa kaikki herkät materiaalit (mm. puu-, muovi- ja maalipinnat) ennen käsittelyä. Pesuaineen voidaan antaa tarvittaessa vaikuttaa 3–5 minuuttia ennen hankaamista karkealla sienellä. Vaikutusaikaa ei saa ylittää, koska aine voi tällöin muuttaa sauman ulkonäköä. Käsittelyn jälkeen laatoitus on huuhdeltava huolellisesti ja kuivattava. Tarvittaessa käsittely uusitaan.

Käytettäessä Kiilto Epoxy Cleaneria pesuveden joukossa tai jälkipuhdistukseen on tärkeää huuhdella se huolellisesti pois puhtaalla vedellä, sillä aine muuttuu ajan myötä kellertäväksi värjäten saumojen ja laattojen pinnat.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä, suojalaseja ja hengityssuojainta. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.