Kiilto EcoAcryl

Matalaemissioinen, elastinen akryylimassa rakenteiden tiivistämiseen, saumaamiseen ja täyttämiseen kuivissa sisätiloissa.

Edut ja ominaisuudet

  • M1-luokiteltu elastinen akryylimassa
  • sisänurkkien, katon ja seinän rajan tiivistyksiin kuivissa tiloissa
  • päällemaalattavissa vesiohenteisilla maaleilla

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto EcoAcryl on vähäemissioinen akryylimassa saumoihin ja tiivistykseen. Soveltuu esimerkiksi ovien ja ikkunoiden kehysten ja muiden rakenteiden välisiin saumoihin sekä erilaisten nurkkien, saumojen ja sisäverhouslevyjen saumoihin, ja halkeamien korjauksiin. Kiilto EcoAcryl tarttuu hyvin erilaisiin materiaaleihin, kuten puuhun, rakennuslevyihin, joihinkin metalleihin esim. ilmanvaihtoputket, tasoitteisiin, betoniin ja maalipintaan. Voidaan maalata vesiohenteisilla maaleilla, tarvittaessa maalin soveltuvuus on testattava. Täyttää tuotestandardin EN 15651-1:2012 vaatimukset.

Pakkauskoko Väri EAN-koodi
300 ml valkoinen 6411512460291
Kovettumisnopeus

pölykuiva n. 30 min/+20°C, päällemaalattavissa 1-3 vrk kuluttua (riippuen olosuhteista ja saumankoosta)

Lämmönkesto kuivana

-20…+70°C

Maksimi saumaliike

10% sauman leveydestä

Pakkauskoot

300 ml patruuna

Riittoisuus

5 x 5 mm saumaa n. 12 m/patruuna

Tiheys/ominaispaino

n. 1,6 kg/l

Tyyppi/sideaine

akryylidispersio

Varastointi

avaamattomana, yli +1°C lämpötilassa, parasta ennen päiväys on patruunassa

Värit

valkoinen

Käyttöohje

Saumausalustan on oltava pölytön ja rasvaton. Sauman pohjatäytteenä voi käyttää umpisoluista muoviprofiilia. Voimakkaasti imevät alustat voidaan ensin pohjustaa vedellä ohennetulla Kiilto EcoAcrylillä (2:1).

Leikkaa patruunan päässä oleva kartio auki. Kierrä pursotuskärki paikoilleen ja katkaise se halutun kokoiseksi. Saumausalustan on oltava pölytön ja rasvaton. Purista massa saumaan ja tasoita se välit-tömästi kostutetulla lastalla tai sormenpäällä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemuk-seemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuh-teet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujär-jestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuh-teisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
CE-merkki
LEED
Nordic Ecolabel