Kiilto CR DF Pikamärkätilatasoite 0–5 (10) mm

Erittäin nopea märkätilojen viimeistelytasoite. Soveltuu myös kuivien tilojen tasoituksiin sekä ilmavuotokorjauksissa tiivistystuotteiden ylitasoitukseen seinäpinnoilla ennen pintakäsittelyä.

Edut ja ominaisuudet

  • erittäin nopea, vähäpölyinen 
  • viimeistelytasoitukset
  • riittoisuus 1,4 kg/m²/mm
  • päällystettävissä 5 mm/1 h, 10 mm/24 h
  • sisätilat
  Linkit

  Dokumentit

  Käyttöala

  Kiilto CR DF soveltuu sisäseinien ja -kattojen tasoituksiin. Ei sovellu kohteisiin, jotka ovat jatkuvasti veden alla (esim. uima-altaat). Vedeneristepintaa tasoitettaessa suositellaan Kiilto Rappausverkon käyttämistä tasoitteessa. Valmis pinta voidaan vedeneristää Kiillon vedeneristeillä, laatoittaa tai maalata.

  Pakkauskoko EAN-koodi
  12,5 kg 6411512279107
  Alustan kosteus

  betoni < 90 % RH

  Kerrosvahvuus

  ylitasoitus 0–5 mm. osittain tasoitus 0–10 mm

  Käyttölämpötila

  suositus +18–20 °C, alin käyttölämpötila +5 °C

  Pakkauskoot

  12,5 kg säkki

  Pinnoituskuiva

  ylitasoituksissa n. 1 h, osittain tasoituksissa 24 h

  Puristuslujuus

  luokka CSIV (EN 998-1)

  Riittoisuus

  1 mm kerros/m² kuiva-ainetta painaa n. 1,4 kg

  Sekoitussuhde

  3,0–3,4 l vettä, 12,5 kg tasoitetta

  Tartuntalujuus

  > 0,5 MPa (EN 998-1)

  Tyyppi/sideaine

  Polymeeri-sementti-hiekkapohjainen jauhe

  Työskentelyaika

  20–30 minuuttia (+18 °C)

  Varastointi

  avaamattomana kuivassa tilassa 6 kuukautta

  Värit

  harmaa

  Käyttöohje

  Täytettävien pintojen tulee olla kiinteät, puhtaat ja pölyttömät. Heikko ja irtonainen aines poistetaan huolellisesti. Kuivat pinnat kostutetaan ennen täyttämistä.

  Kiilto CR DF sirotellaan hitaasti, jatkuvasti sekoittaen viileään (+18–20 °C) puhtaaseen veteen, kunnes muodostuu tasainen massa. Valmiin massan annetaan seistä 2–3 minuuttia, jonka jälkeen sekoitetaan vielä kerran. Tasoite levitetään käsilevityksenä teräslastalla. Verkotettaessa Kiilto Rappausverkko painetaan tuoreeseen laastikerrokseen ja pinta tasataan teräslastalla niin, että verkko on mahdollisimman hyvin laastikerroksen keskellä.

  Massaa levitettäessä tulee lämpötilan olla huoneen normaali käyttölämpötila. Vallitsevat olosuhteet, kuten huoneen, massan ja veden lämpötila, alustan laatu ja kosteus sekä ilman suhteellinen kosteus vaikuttavat voimakkaasti sitoutumisnopeuteen ja kuivumiseen. Suosituksiamme voidaan siten käyttää vain lähtökohtana.

  Lisätiedot

  Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

  Ympäristö ja turvallisuus

  Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

  M1-sisäilmaluokitus
  CE-merkki
  LEED
  Avainlippu