Kiilto Cleaner 301

1-komponenttisten liimalaitteistojen ja suuttimien puhdistusaine.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Cleaner 301:tä voidaan käyttää PUR-liimojen levityslaitteiden suuttimien ja muiden osien puhdistukseen. Tuote soveltuu myös liimajäänteiden ja -roiskeiden puhdistukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Cleaner 301 200 l/200 kg T2334.200
Kiilto Cleaner 301 5 l T2334.005
olomuoto

Matalaviskoottinen neste

Tiheys/ominaispaino

n. 1.0 kg/dm³

Värit

Kirkas

Käyttöolosuhteet

Kiehumispiste 213 °C
Leimahduspiste 91 °C

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 18 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Käytä Kiilto Cleaner 301:tä sellaisenaan ja laimentamatta. Anna tarvittaessa vaikuttaa pidempään. Puhdistettavat esineet voidaan myös upottaa Kiilto Cleaner 301:een. HUOM! Käytettäessä Kiilto Cleaner 301:tä polyuretaanilaitteen pesuun tulee aina huolehtia, että liuottimen kanssa kosketuksissa olevat tiivisteet ovat EPDM-kumia tai PTFE:a (esim. Teflon ®). Muilla tiivistemateriaaleilla saattaa pitkän ajan kuluessa esiintyä tiivisteen turpoamista ja haurastumista.

Tuotetta ei saa laskea viemäriin, vaan jäte toimitetaan kunnalliseen ongelmajätteen keräyspisteeseen.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.