Kiilto Care Jälkihoito- ja pölynsidonta-aine

Vesiohenteinen lattiatasoitteiden jälkihoitoaine. Soveltuu myös pölynsidonta-aineeksi kevyesti rasitetuissa tiloissa.

Edut ja ominaisuudet

  • kalvo vesihöyryä läpäisevä 
  • erittäin riittoisa
  • ei vaadi erillistä hiontaa ylitasoittaessa    

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vesiohenteinen jälkihoitoaine erityisesti alustastaan irti olevien lattiatasoite-rakenteiden yhteydessä, esim. dB -lattiat. Suositellaan myös muihin tasoitettuihin lattioihin, jotka ovat tasoittamisen jälkeen pitkään pinnoittamatta. Olosuhteissa, jolloin ilman suhteellinen kosteus on hyvin alhainen, kasvaa lattian epätasaisen kuivumisen ja halkeilun mahdollisuus. Tällainen olosuhde syntyy tyypillisesti lämmitetyissä tiloissa talviaikana. Jälkihoitoaineen käyttö on erityisen hyödyllistä yhteen suuntaan kuivuvien rakenteiden tapauksessa. Aineen ansiosta lattia kuivuu tasaisemmin ja vähentää siten rakenteen käyristymis- ja halkeiluriskiä. Kiilto Carella on hyvä kosteudenkesto eikä sementin alkaalisuus heikennä sen tehoa.
Pinnoitteeksi soveltuvat yleisesti käytettävät pinnoitteet, kuten joustovinyyli, muovi, tekstiili, lautaparketti, laminaatti, klinkkeri, kivi jne.
Alustaa tiivistävän ominaisuuden vuoksi suositellaan korkin, linoleumin ja alustaansa liimattavien parkettien tapauksessa jälkihoitoaineen poistamista hiomalla.
Soveltuu jälkihoitoaineeksi myös betonilattioissa (Huom. sementtiliiman poisto). Soveltuu pölynsidonta-aineeksi kevyesti rasitetuissa tasoite- ja betonilattioissa.
Kiilto Carella käsitelty lattia voidaan tarvittaessa pohjustaa 1/4 ohennetulla Kiilto Start Primerilla ja tasoittaa.

Pakkauskoko EAN-koodi
5 l 6411512277059
Käyttölämpötila

suositus +18–20 °C, minimi +10 °C

Luokitukset ja sertifioinnit

M1

Pakkauskoot

5 l muoviastia

Riittoisuus

Kiilto Care 1 l + vesi 2 l = 3 l -> 20–30 m²

Tiheys/ominaispaino

1

Varastointi

Avaamattomana kuivassa tilassa 1 vuosi.

Värit

Valkoinen

pakkasenkestävyys

Jäätyvää

Käyttöohje

Alustasta poistetaan sementtiliima, irtonainen lika ja pöly sekä rasva. Kiilto Care sekoitetaan veteen suhteessa 1:2 ja levitetään tasoittamisen/betonoinnin jälkeisenä päivänä ohueksi tasaiseksi kerrokseksi esimerkiksi harjalla tai kumilastalla. Pinta on kävelykuiva n. 30 minuuttia käsittelyn jälkeen. Vältä jälkihoitoainelammikoiden syntymistä.
Jälkihoitoaineen käyttö hidastaa jonkin verran lattiarakenteen kuivumista. Luotettavan kuvan saamiseksi kosteusolosuhteista, tulee kohteessa suorittaa kosteusmittaus.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
LEED
Avainlippu