Käyttöala

Asetoni on tarkoitettu rasvanpoistoon ja muuhun puhdistukseen esim. puu- metalli-, muovi- ja lasipinnoilta ennen liimausta tai pintakäsittelyä. Sopii asetoniohenteisten tuotteiden ohentamiseen sekä monien liima- ja maalitahrojen poistoon.

Pakkauskoko EAN-koodi
750 ml 6425001234560
Käyttölämpötila

Alin +15 °C

Pakkauskoot

0,75 l, 5 l

Paloluokka

Kiehumispiste n. 56 °C

Tiheys/ominaispaino

0,8 kg/l

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C lämpötilassa 36 kuukauttaˉ¹

Käyttöohje

Rasvanpoistossa varmista, tarvittaessa kokeellisesti, että materiaali sietää asetonia. Selvitä ohennettavan tuotteen käyttöohjeesta, että asetoni sopii sen ohentamiseen. Vältä ihokosketusta, asetoni kuivattaa voimakkaasti ihoa. Asetoni on helposti syttyvää.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Sisältää helposti haihtuvia ja syttyviä liuottimia. Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.