Kestopur PL 101/20 on 1-komponenttinen polyuretaaniliima metallien ja eristemateriaalien liimaukseen kerroslevyrakenteissa laivateollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Ei sisällä liuottimia

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestopur PL 101/20 on nopeasti kovettuva 1-komponenttinen, paloluokiteltu polyuretaaniliima, joka kovettuu kosteuden avulla. Liiman kovettuessa muodostuu jonkin verran vaahtoa. Kestopur PL 101/20 soveltuu mm. puun, teräksen, alumiinin, eristysmateriaalien ja erilaisten muovien liimaukseen. Kestopur PL-liimoilla on laivateollisuuden IMO FTPC (IMO Resolution MSC.61 (67) Part 5)-paloluokitus sekä MED-sertifikaatti (ns. Ruorimerkki).

Pakkauskoko Tuotekoodi
Kestopur PL 101/20 15 kg/10 l T2915.010
Kestopur PL 101/20 Schütz cont T2915.996
Tiheys/ominaispaino

n. 1.40 kg/dm³

Värit

vaalean ruskea

Viskositeetti

6 000 mPas (Brookfield, RVT 20 °C)

Avoin aika

max. 20 min

Liiman levitysmäärä

200...300 g/m² materiaalista riippuen

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25 )°C lämpötilassa 12 kuukautta 3 kuukautta. Huom! Kesäkuukausina lämpimän sään ja korkean ilmankosteuden vallitessa varastointiaika voi olla huomattavastikin lyhyempi (jopa 1-1½ kuukautta).

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Puhdista liimattavat pinnat hapettumista, rasvasta ym. liasta tapauksesta riippuen liuottimella tai hionnalla. Levitä liima yksipuoleisesti tasaiseksi kerrokseksi. Liiman pinnalle sumutettu ohut vesikerros lyhentää puristusaikaa. Poista tuoreet liimatahrat kuivalla rievulla ja puhdista pinnat asetonilla tai ksyleenillä. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Suosittelemme liimausta tehtäväksi huoneenlämpötilassa; liimaus voidaan tehdä myös kylmemmässä (jopa +5…+10 °C), mutta tällöin kovettuminen hidastuu oleellisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.