Kestokol M 05

Kestokol M 05 on 2-komponenttinen isosyanaattiemulsiopolymeeriliima.

Edut ja ominaisuudet

  • Lyhyt puristusaika
  • Pitkä pot-life

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kestokol M 05 + Kovete M on isosyanaattiemulsiopolymeeriliima, joka kestää erinomaisesti lämpöä ja kosteutta. Tuote soveltuu puun sekä modifioidun puun liimaamiseen erinomaisesti.

Kestokol M 05 + Kovete M voidaan käyttää voimakkaasti säärasituksille alttiissa kohteissa kuten puutarhakalusteet, veneliimaukset (ei veden pinnan alapuoliset osat!) ja valikoidut liimapuukohteet.

PakkauskokoTuotekoodi
Kestokol M 05 IBC cont T3784.994
Tiheys/ominaispaino

1,15 kg/dm³.

pH

6,5 - 8,0

Sekoitussuhde

100 : 15

Viskositeetti

9000 mPas (Brookfield RVT +20 °C)

Seosviskositeetti

15000 mPas (Brookfield RVT +20 °C) heti kovetteen lisäyksen jälkeen.

seoksen väri

vaalea beige

Purkkiaika

Seoksen käyttöikä on enintään 50 min (+20 °C)

Avoin aika

10 - 15 min (liimamäärällä 150 - 220 g/m²)

Liiman levitysmäärä

140 - 240 g/m²

Puristusaika

alkaen 25 min

Puristuspaine

0,5 - 1,0 N/mm²

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+5 °C

Puun kosteus

6 - 15 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 6 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

100 paino-osaan Kestokol M 05-liimaa lisätään 15 paino-osaa kovete M huolellisesti sekoittaen. Liima-koveteseoksen käyttöiän ylittyminen aiheuttaa seoksen vaahtoutumisen. Vanhaan liimaseokseen voidaan lisätä uutta käyttöiän puitteissa.

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Saumaliimaukset voidaan puristaa kylmä-, lämpö- tai suurjaksopuristimella. Riittävän pitkän puristusajan määrittämiseksi ja liimasauman lujuuden varmistamiseksi tulee tehdä asiaankuuluvat testit ennen tuotantomittakaavaista käyttöä.

Edelleen koneistuksen lujuus voi vaatia varastointiaikaa. Lopullinen lujuus ja vedenkesto liimasaumalle muodostuvat 7 vuorokauden kuluessa.

Puristusaika on alkaen 25 minuuttia sopivalla liimamäärällä ja hyvissä olosuhteissa. Jos lämpötila on alle 20 °C, puristusaika kasvaa alkaen 30 minuuttiin.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu