Akvatex 229 green

Akvatex 229 green on 2-komponenttinen ruiskukontaktiliima huonekaluverhoiluun.

Edut ja ominaisuudet

  • Erittäin hyvä alkutartunta
  • Ei sisällä liuottimia
  • Tuntumaton liimasauma

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Akvatex 229 green on 2-komponenttisesti käytettävä, ruiskutettava kontaktiliima huonekalujen verhoiluun.

PakkauskokoTuotekoodi
Akvatex 229 green 10 kg T2288.010
Tyyppi/sideaine

Vesiohenteinen erikoisdispersio

Tiheys/ominaispaino

1.11 kg /dm³ / 20° C

pH

10-12/20° C

Värit

Vihreä tai väritön

Sekoitussuhde

Akvatex 229-liima 100 paino-osaa Akvatex-aktivaattori 10-15 paino-osaa

Viskositeetti

n. 60 mPas (Brookfield RVT 2/100, + 20°C)

Purkkiaika

Avoin aika 0 - 15 min.

Avoin aika

0 - 15 min.

Liiman levitysmäärä

50 - 150 g/m²

Pakkauskoot

10 kg

Lämmönkesto kuivana

+ 70° C

Varastointi

Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 6 kuukautta

Käyttöohje

Liiman levitys ruiskutus 2-komponenttisen tuotteen käyttöön soveltuvalla hajoitusilmalaitteistolla, pistoolin suutinkoko 1,0 - 1,6 mm. Liiman paine 1,0 - 2,0 bar Hajoitusilman paine 1,2 - 2,5 bar Liimamäärä 50 - 150 g/m² Aktivaattorin paine 0,8 - 1,5 bar Liima levitetään molemmille liimattaville pinnoille. Pinnat painetaan yhteen avoimen ajan kuluessa. Ruiskutuslaitteistolle asetettavat vaatimukset Liima koaguloituu (paakkuuntuu) erittäin herkästi joutuessaan kontaktiin happamuuden, suolojen tai korroosiolle alttiin materiaalin kanssa. Jotta käytettyyn ruiskulaitteistoon ei muodostuisi tukkeumia, käytössä on huomioitava ainakin seuraavat asiat: Liiman tai aktivaattorin kanssa kontaktiin joutuvien metalliosien tulee olla happoterästä (laatu 316). Erittäin ongelmallisia materiaaleja käytössä ovat mm. alumiini, rauta, kupari tai messinki Muoviosien käyttö on suositeltavaa. Aktivaattoripumpun tulee soveltua happoliuoksen pumppaamiseen. Ilma aiheuttaa liiman nahoittumista ja paakkuuntumista. Jos laitteistoon joutuu ilmaa (esim. liima- tai aktivaattoriastian vaihdon yhteydessä), on ehdottomasti suoritettava laitteiston ilmaus (kierrätys). On myös varmistettava, ettei pumpun ja pistoolin väliseen letkuun jää ilmaa.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu