Konsultointi

Suunnitelmiin perehdytyksen konsultointipalvelu

Kiilto auttaa kohteeseen määriteltyjen rakennustarvikkeiden ja tuotteiden käyttöopastuksessa ja tuotteita koskevan suunnitelman perehdyttämisessä työmaalla. Kerromme mielellämme tuotteidemme käytöstä, työohjeista ja työtavoista, jotta asennus ja suunniteltu rakenne voidaan toteuttaa oikein.

Kiilto on tehnyt pitkään yhteistyötä ammattirakentajien kanssa ja kehittänyt tuotteitaan vastaamaan työmaiden käytännön toiveita. Tunnistamme riskit ja tunnemme tuotteemme. Perehdytys tuotteiden käyttöön suunnitellussa rakenteessa voi säästää monilta työvirheiltä ja vakaviltakin rakennusvirheiltä.

Me opastamme sekä rakenteen suunnittelussa että käytännön toteutuksessa. Autamme tunnistamaan ja huomioimaan riskit jo suunnitteluvaiheessa. Kysy lisää Kiilto-tuotteiden käytöstä, asennuksesta sekä perehdytyksestä – neuvomme mielellämme!

Yhteystiedot ja neuvonta

,

 

Mallityösuoritukset kohteessa

Haluatko varmistua suunnittelemasi rakenteen tai esimerkiksi kohteen märkätilan tai tiivistystyön asennustyön onnistumisesta? Kiilto Oy:n rakennustuotteilla voi sopia urakoitsijan kanssa mallityösuorituksen kohteessa. Merkitse mallityösuoritus suunnitelmaan. Mallityöstä sovitaan suunnitelman mukaisesti jokaisessa kohteessa erikseen.

Mallityön toteuttaa tai organisoi käytännössä useimmiten kyseisen rakenteen toteuttajaksi valittu urakoitsija. Kun mallityö esitetään suunnitteluvaiheessa, siihen voidaan hyvissä ajoin varautua ja sopia sen toteutuksesta osapuolten kesken.

Perehdytys asennustyöhön, työtekniikoihin, materiaaleihin ja niiden käyttöön auttaa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Tällöin hankkeen osapuolet voivat todentaa perehdytyksen tehdyksi, ja työ onnistuu varmemmin ilman työvirheistä johtuvia viivästyksiä tai yllätyksiä. Me Kiillolla neuvomme mielellämme mallityöhön liittyvissä kysymyksissä.

Ota tarvittaessa yhteys alueesi aluepäällikköön:

Aluepäälliköiden yhteystiedot