Koulutukset suunnittelijoille

Suunnittelijoille suunnatut koulutukset ja infot

Märkätilojen suunnittelun ja valvonnan täydennyskoulutus

Täydennyskoulutuksessa käydään läpi tuhti tietopaketti ajankohtaisia asioita kosteudenhallinnasta ja märkätilasta uudis- ja korjausrakentamisessa. Koulutuksen tavoitteena on päivittää märkätilojen suunnitteluun ja märkätilatöiden valvontaan liittyviä uusia ja tärkeitä tietoja: määräyksiä, ohjeita, hyväksyttyjä työtapoja ja suunnittelumateriaalia. 

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka vastaavat märkätilojen suunnittelusta, toteutuksesta ja valvonnasta sekä rakennushankkeen kosteudenhallinnasta. Koulutusta arvioi Eurofins Expert Sevices ja webinaari hyväksytään märkätilatöiden valvojien Rakentamisen sertifikaatin täydennyskoulutukseksi.

Kiilto Pro Sisäilma – asiantuntijat täydennyskoulutus

Kiilto Pro Sisäilma – asiantuntija täydennyskoulutus on napakka kokonaisuus ajankohtaisia sisäilma-asioita. Koulutuksessa käydään läpi määräyksiä ja ohjeita, rakenteiden tiivistysten ratkaisuja sekä suunnittelun, toteutuksen, valvonnan ja tilojen käytön kannalta tärkeitä tietoja sisäilmahankkeessa. Tavoitteena on myös keskustella aiheista osallistujien kanssa, sekä antaa käyttöön helpottavia työkaluja rakennustuotteiden valintaan ja käyttöön sekä vinkkejä jatkoon. Osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta ja esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme webinaarin aikana.

Olemme muokanneet koulutusta aiemmin saamamme palautteen mukaan ja lisänneet mukaan mm. esimerkkejä asioista, jotka voivat rakenteita tiivistettäessä mennä pieleen sekä syventäneet asiasisältöä ajankohtaisilla ja tärkeillä asioilla. Asiantuntijaosuudessa vierailee tuotekehityksen tai rakennusfysiikan ammattilaisia.

Koulutus soveltuu hyvin kosteudenhallinnan asiantuntijoille sekä kaikille sisäilmahankkeissa mukana oleville ammattilaisille rakennuttamisesta valvontaan ja suunnittelusta tutkimuksiin.

Tilaisuus on tarkoitettu Kiillon asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Tulevat tilaisuudet

Kiilto Pro Academy kouluttaa vuosittain yli 4000 rakentamisen ammattilaista.

Kehitämme jatkuvasti työkaluja suunnittelijoille helpottamaan rakennustuotteiden valintaa ja tuotteiden käytön ohjeistusta. Tarjoamme tuote- ja valintatyökalujen käyttökoulutusta räätälöitynä vastaamaan yrityksenne aikaraameja ja koulutustarvetta. Koulutus voi olla lyhyt info uutuuksista tai syventävämpi tuotekoulutus ja suunnittelutyökalujen käytön opastustilaisuus.

Kiilto opastaa suunnittelijaa huomioimaan rakennuksen koko elinkaaren. Tarjoamme suunnittelijan käyttöön laadukkaat laadunvarmistusasiakirjat ja laajan huoltokirja-aineiston. Suunnitteluaineisto tukee uutta asetusta rakennusten kosteusteknisestä toimivuudesta, ja on suoraan käytettävissä Kuivaketju10-mallia soveltavissa kohteissa. Suunnittelu on sujuvaa, ja asiakirjat löytyvät helposti. Suunnittelijana voit keskittyä erityisosaamiseesi – olemme miettineet tuotteet valmiiksi puolestasi!