AISTI ELÄMÄ.

Joskus elämän voi aistia vahvemmin. Sen voi kuulla tarkemmin, nähdä selvemmin tai sen voi vain antaa koskettaa juuri sellaisenaan. Puhtaimmillaan hetkestä voi vain nauttia, ja antautua aistien viemäksi. Ja kun avaat aistisi näet uuden, ihanan päivän.

Aistin tarina

Aisti on elämänmakuinen ja mutkaton brändi, joka tuo päivääsi luonnollista ja positiivista hyvän olon energiaa ja kannustaa nauttimaan arjen kauniista hetkistä. Se tarjoaa sarjan miellyttävän tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, jotka saavat olosi tuntumaan raikkaalta ja pirteältä. Sarjan tuotteet puhdistavat hellästi, kosteuttavat tehokkaasti ja imeytyvät nopeasti. Tuotteiden kehitystyössä on huomioitu suomalaisten naisten toiveet, kuten tuotteiden nopea imeytyvyys, tehokas kosteutus ja raikkaat tuoksut. Tuotteiden tehoaineet ovat saaneet innoituksensa Suomen luonnosta. Anna raikkaiden ja puhtaiden tuoksujen valloittaa aistisi.

Aisti on kotimaisen KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. KiiltoClean Oy on Kiilto Family -konserniin kuuluva johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja. Kehitämme ja valmistamme turvallisia kotimaisia tuotteita mm. pyykinpesuun, kodinpuhdistukseen ja henkilöhygieniaan. Kiilto on perheomisteinen yritys, jonka juuret ulottuvat Tampereen Pispalaan aina vuoteen 1919 saakka.

Tuotteet

Raikkaat Aisti-tuotteet hellivät aistejasi ja tuovat päivääsi positiivista hyvän olon energiaa.

Kosteusemulsiot

Kosteuttavaa glyseriiniä ja hoitavaa allantoiinia sisältävä Aisti Kosteusemulsio tekee ihostasi silkinpehmeän ja joustavan. Emulsio palauttaa ihosi normaalin kosteustasapainon ja saa ihosi voimaan hyvin.

Alkuperäinen kosteusemulsio pakataan jo klassikoksi muodostuneeseen näppärään pulloon, jota on helppo säilyttää myös ylösalaisin.

Emulsio löytyy 150 ml ja 500 ml pakkauksissa.

Aisti Kosteusemulsiosta löytyy miedosti hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto.

Käyttö: Levitä päivittäin koko vartalolle ja lisää aina tarvittaessa.

Käsivoiteet

Hoitavaa lummeuutetta sekä suojaavaa e-vitamiinia sisältävä Aisti Käsivoide kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja auttaa säilyttämään kätesi kauniina, kimmoisina ja pehmeinä. Voiteessa on nopeasti imeytyvä koostumus ja se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Käsivoiteen raikas ja puhdas, vesimäinen tuoksu saa olosi tuntumaan raikkaalta.

Aisti Käsivoiteesta löytyy miedosti hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto. Pakkauskoko 100ml.

Käyttö: Hiero kevyin liikkein käsien iholle aina, kun kätesi kaipaavat kosteutusta ja suojaa.

Mintunraikas jalkavoide

Aisti Mintunraikas Jalkavoide sisältää viilentävää mentolia ja raikastavaa lummeuutetta. Se virkistää ja hemmottelee väsyneitä jalkoja. Voide sisältää lisäksi hoitavia kasviöljyä, jotka pehmentävät ihoa tehokkaasti. Voiteessa on pirteä mintun tuoksu, joka saa olosi tuntumaan virkistyneeltä. Pakkauskoko 100ml.

Käyttö: Hiero kevyin liikkein jalkoihin, nilkkoihin ja sääriin aina, kun jalkasi kaipaavat kosteutusta ja virkistystä.

Raikastava lummeuute: Kauniina vesikasvina tunnettua lummetta on hyödynnetty jo satojen vuosien ajan ihonhoidossa. Lummeuute on tunnettu erityisesti raikastavasta ja kevyesti viilentävästä vaikutuksestaan. Lumme viihtyy erityisesti lampien, järvien sekä hitaasti virtaavien jokien pehmeissä pohjissa.

Ympäristön ehdoilla

Kiilto kehittää ja valmistaa tuotteet turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöstä ja ihmisistä huolehtien. Kotimaisena toimijana tunnemme suomalaiset olosuhteet ja tuotteille asetettavat vaatimukset. Aistin kosmetiikkatuotteissa ei ole mikromuoveja. Kiillon tuotteet valmistetaan mahdollisimman ympäristöystävällisistä raaka-aineista. Erityisesti biohajoavuus ja haitattomuus vesieliöille jätevedenpuhdistuksessa ovat olennaisia asioita tuotteiden raaka-aineita valittaessa.