03.12.2018 02:09

Haemme Turun tehtaallemme vastuuntuntoista ja huolellista laitosmiestä

Haemme nyt Turun tehtaallemme vastuuntuntoista ja huolellista

LAITOSMIESTÄ

Tehtävässä vastaat pakkauslinjojen tuotantolaitteiden ylläpidosta ja huollosta edistäen joustavaa ja mahdollisimman tehokasta ja häiriötöntä tuotantoa. Tehtävänäsi on huolehtia itsenäisesti tuotanto-ohjelman mukaisista tuotevaihdoista sekä laitteiden ja tilojen puhdistuksista. Huolehdit aktiivisella otteella myös ajon aikaisista linjojen ja koneiden asennuksista sekä hienosäädöistä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu tuotantolaitteiden tuotannonaikaisten häiriöiden selvitys ja korjaukset sekä vikailmoitusten tekeminen. Vastuullasi on myös tuotantolaitteiden ja menetelmien kehittäminen sekä toiminnan ja laiteturvallisuuden parantaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten sekä tuotantotyöntekijöiden kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää:

  • tehtävään sopivaa koulutusta tai alalta hankittua kokemusta
  • teknistä kiinnostusta
  • aktiivisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä, joustavuutta ja loogista ajattelutapaa
  • itsenäistä työotetta ja asiakaspalveluhenkistä työasennetta
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • pneumatiikan tuntemus katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoa tehtävästä antaa 5.12. klo 13 - 16 ja 12.12. klo 13 - 16 työnjohtaja Riikka Suominen, puh. 050 395 7218. Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.12.2018 osoitteessa www.kiiltoclean.com/careers.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 2.1.2019 mahdollista työhaastattelua varten.

Linkit
Ei linkkejä.
Tunnisteet
Ei aiheita.

Viestinnän yhteystiedot

Satu Makkonen

Viestintäasiantuntija
Konserniviestintä 
satu.makkonen@kiilto.com 
+358406672226

Laura Heinovaara

Viestintäpäällikkö​
laura.heinovaara@kiilto.com
+358 50 5969424