Ammattilaisten uusi suosikki on Kiilto KeraPro

Kiilto KeraPro on Suomen nopein vedeneriste. Uuden pikavedeneristeen kuivumisaika on telaamalla noin 1 + 2 tuntia, ja ruiskutettaessa se kuivuu jopa tunnissa. Työskentelyä nopeuttaa myös mahdollisuus mitata kalvonpaksuus ultraäänilaitteella. Uutuustuote on herättänyt kiinnostusta tuotteen lanseerausta seuranneissa alan ammattilaisissa.

"Ruiskutus tulee nopeuttamaan meidän työtämme huomattavasti. Uskon myös vahvasti, että tämänkaltaiset tuotteet parantavat myös rakentamisen laatua", toteaa Jussi Lunden Kiilto KeraPron lanseeraustilaisuudessa. Hän on ollut asiakkaana mukana kehittämässä uutuustuotetta ja on todella tyytyväinen lopputulokseen.

Lähistöllä seisova Jere Haikarainen nyökyttelee päätään:

"Tämä tulee helpottamaan työtämme, sillä nopea kuivuminen ja tuotteen valumattomuus ovat meidän työmaillamme todella tärkeitä. Kyllä tästä hyvä fiilis jäi", hän sanoo.

Ruiskutettava uutuus

Kiilto KeraPro -pikavedeneriste on saanut kiitosta Lempäälän ja Helsingin lanseeraustilaisuuksissa. Eikä ihme, sillä Kiillon tuotekehityspäällikkö Marjaana Mussalon mukaan Kiilto KeraPro on Suomen nopein vedeneriste.

"Telattaessa tuote kuivaa 1 + 2 tunnissa, eli normaaleissa olosuhteissa laatoittamaan pääsee jo samana työpäivänä. Ruiskutettaessa tuote kuivuu jopa tunnissa. Myös yksikomponenttisuus tuo nopeutta. Kiilto KeraProta käytettäessä ei myöskään muodostu hukkatavaraa", Mussalo toteaa.

Ultraäänimittaus nyt mahdollista

Kiilto KeraPron lanseerauksen yhteydessä esiteltiin myös uusi tapa mitata vedeneristekalvon paksuutta. Ultraäänimittauksella kuivakalvon paksuus voidaan mitata kalvoa rikkomatta. Menetelmä on VTT:n testaama. Mittarilla voi mitata kalvon paksuuden useasta eri kohdasta ilman, että koepaloja tarvitsee ottaa ja ottokohtia paikata vedeneristeellä.