Muistilista

  • Voit lisätä muistilistalle tuotteita.

Lähettämällä muistilistan sähköpostiisi, saat kyseisten tuotteiden tuote-esitteen ja käyttöturvallisuustiedotteen PDF-muodossa.

LähetäTulosta

Kiilto Protec Hardwax Oil

Suojapinnoite Kiilto Parquet Oil öljyllä käsitellyille puulattioille. Muodostaa ohuen,
helppohoitoisen ja kulutusta kestävän kerroksen öljytylle pinnalle.

Edut ja ominaisuudet

  • Kiilto Parquet Oil öljyllä käsiteltyjen lattioiden pinnoittamiseen
  • luonnollinen ja kestävä lattiapinta
  • erittäin riittoisa 20–30 m²/l

Käyttöala

Protec hardwax oil soveltuu Parquet Oil käsitellyn pinnan suojaamiseen.

Riittoisuus

20–30 m²/l

Pakkaus­koko

EAN-koodi

1 l 6411512541013
Pakkaus­koko 1 l
EAN-koodi 6411512541013
 

Kovettumisnopeus

Kevyt kulutusrasitus 16h kuivumisen jälkeen
(+20 °C/50 % RH).
Lopullinen kovuus 2–3 vrk.

Käyttölämpötila

+18–24 °C

Pakkauskoot

1 l

Ilman kosteus

40–60 %

Puun kosteus

7 ± 2 paino-%

Riittoisuus

20–30 m²/l

Kiiltoasteet

Himmeä

Varastointi

Avaamattomana yli +1 °C lämpötilassa 3 vuotta

Käyttöohje

UUSI ÖLJYLATTIA:

Käsittele lattia Kiilto Parquet Oil öljyllä tuotteen ohjeen mukaisesti. Anna kuivua vähintään 12 tuntia, eksoottisilla puulajeilla esim: merbau ja wenge kuivumisaika on pidempi. Liian tuore Parquet Oil pinta liukenee Protec suoja-aineeseen. Imuroi tai pyyhi pinta puhtaaksi pölystä ennen Kiilto Protecin levittämistä. Anna Protecin tasaantua huoneenlämpötilaan ja sekoita tuote tikulla huolellisesti pohjaa myöten ennen käyttöä. Kaada Protecia maalikaukaloon ja levitä ohut ja tasainen kerros puun syykuvion suuntaisesti lyhytnukkaisella mohair-telalla tai hyvälaatuisella pensselillä vetojälkien välttämiseksi. Levitä pieni alue kerrallaan ja ylimenokohdissa levitä märkää märälle Anna kuivua vähintään 16 tuntia ennen käyttöönottoa.

AIEMMIN KIILTO PARQUET OIL KÄSITELTY LATTIA:

Puhdista pinta huolellisesti ja käsittele tarvittaessa Kiilto Parquet Care Oil hoitoöljyllä. Hoitoöljyn pitää kuivua vähintään 12 tuntia ennen Protecin levittämistä. Protecin käyttö kuten uuden öljylattian tapauksessa.

UUSI PUULATTIA (EI EKSOOTTISILLE PUULAJEILLE):

Levitä ohut kerros Protecia puhtaalle puulle puun syykuvion suuntaisesti. Anna kuivua 6–8 tuntia. Välihio kevyesti verkon/laikan karkeudella 240. Poista pöly huolellisesti. Levitä toinen ohut kerros kuten edellä. Anna kuivua vähintään 16 tuntia, mieluummin pidempään.Huolehdi hyvästä ilmanvaihdosta työskentelyn ja kuivumisen aikana.

Käytetyt välineet tulee säilyttää vedellä kasteltuna suljetussa metalliastiassa tai pestä huolellisesti mineraalitärpätillä, sillä tuotteella on itsesyttymisvaara.

KULUNEEN PINNAN EHEYTYS:

Puhdista kulunut pinta huolellisesti ja anna kuivua. Karhenna pinta kevyesti laikan karkeudella 240. Imuroi ja poista pöly huolellisesti. Levitä ohut kerros Protecia ohjeen mukaisesti ja anna kuivua vähintään 16 h.

HUOM! Eräät kumilaadut matoissa ja liukuesteissä sisältävät pehmitinaineita, jotka saattavat aiheuttaa pysyviä pintavaurioita ja värimuutoksia suojapinnassa.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1LEED