Muistilista

  • Voit lisätä muistilistalle tuotteita.

Lähettämällä muistilistan sähköpostiisi, saat kyseisten tuotteiden tuote-esitteen ja käyttöturvallisuustiedotteen PDF-muodossa.

LähetäTulosta

Kestopur 305/1

Kestopur 305/1 on 2-komponenttinen polyuretaaniliima kerroslevyrakenteisiin ulko-oviteollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu erinomaisesti automaattiseen raitalevitykseen

Käyttöala

Kestopur 305/1 on 2-komponenttinen, liuotinvapaa polyuretaaniliima, joka muodostaa lujan, mutta silti elastisen liimasauman. Liima on tarkoitettu koneelliseen levitykseen. Kovetteena käytetään Kestopur 200/S -kovetetta. Käyttökohteena mm. puun, eristemateriaalien, epoksiprimeroidun alumiinin ja kuitukomposiitin liimaus.
Liima täyttää rakennusmateriaalin M1-päästöluokituksen.

Pakkaus­koko

Tuote­koodi

*Kestopur 305/1 kontti T2339.992  
Pakkaus­koko *Kestopur 305/1 kontti
Tuote­koodi T2339.992
 

Tyyppi/sideaine

Polyuretaani

Tiheys/ominaispaino

Hartsi: 1,5 g/cm³, Kovete: 1,2 g/cm³

Sekoitussuhde

5 paino-osaa Kestopur 305/1 -hartsia +
1 paino-osa Kestopur 200/S-kovetetta

Viskositeetti

Hartsi: n. 10 000 mPas, kovete:n. 200 mPas, (Brookfield RVT 20°C)

Seosviskositeetti

n. 5000 mPas (Brookfield RVT 20°C)

Seoksen väri

Beige

Purkkiaika

n. 1 min 20 sek (120g, 20°C, 50 % RH)

Avoin aika

max. 2 min 30 sek / 20 °C

Liiman levitysmäärä

160 - 300 g/m² materiaalista riippuen

Puristusaika

väh. 15 min / 35 °C

Varastointi

Avaamattomana (+10- +25) °C lämpötilassa kontissa (1000 l) 3 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat ja kuivat. Puhdista liimattavat pinnat hapet-tumista, rasvasta ym. liasta liuottimella tai hiomalla. Sekoita hartsi ennen käyttöä huolellisesti. Hartsiosaa on sekoitettava käytön aikana jatkuvasti esim. konttisekoittajalla. Kovete sekoitetaan huolellisesti hartsiosan kanssa. Liima levitetään levityslaitteella. Sekoittajaa ja levityskampaa suositellaan jäähdytettäväksi niin että liimaseos on korkeintaan 15°C:ta. Mikäli liimaukseen tulee tauko, on sekoittajan huuhtelu aloitettava viimeistään 30 sekunnin kuluttua virtauksen pysähtymisestä. Poista tuoreet liimatahrat kuivalla rievulla ja puhdista pinnat Kestopur 2K- Cleaner:llä, asetonilla tai ksyleenillä. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Suosittelemme liimausta tehtäväksi huoneenlämpötilassa. Liimaus voidaan tehdä myös kylmemmässä (jopa +5…+10°C), mutta tällöin kovettuminen hidastuu oleellisesti ja levitettävyys heikkenee. Vastaavasti korotetuissa lämpötiloissa (yli 23°C) kovettuminen nopeutuu ja avoin aika lyhenee.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1Avainlippu