Kiilto ilmavuoto- ja radonkorjausjärjestelmät

Valitse Kiillon laadukkaisiin materiaaleihin perustuva, testattu tiivistysratkaisu, jonka avulla voidaan parantaa rakenteiden tiiviyttä ja hallita rakennuksen ilmavirtauksia sekä muun muassa radonin kulkeutumista rakenteista huonetiloihin.

Voit valita parhaiten soveltuvan ratkaisun ja työtavan kohteen mukaan. Tiivistystyöhön tarjoamme sekä yksi- että kaksikomponenttisen materiaaliratkaisun erilaisine vahvikkeineen. Suuria pintoja, kuten seinä- tai kattopintoja voidaan myös tiivistää ruiskuttamalla. Tällöin on mahdollista säästää aikaa ja materiaalia sekä helpottaa työtä.

Kiilto KeraPro – tiivistysjärjestelmä

  • 1-komponenttinen, nopeasti kuivuva materiaali
  • Testattu ilma- ja radonvuotojen korjausjärjestelmä
  • Ruiskutettavissa – laajat pinnat tiiviiksi helposti ja nopeasti ruiskuttamalla – katso video

Kiilto Keramix A+X – tiivistysjärjestelmä

  • 2-komponenttinen, sementtisideaineinen materiaali, vaalea harmaa
  • Testattu ilma- ja radonvuotojen korjausjärjestelmä

Kiilto Keramix on varma valinta uudis- ja korjauskohteiden tiivistysmateriaaliksi. Vahvikkeena ikkuna-, lattia-, seinä- tai kattoliitosten tiivistyksissä käytetään Kiilto Kerasafe Saumanauhaa tai Kiilto butyylinauhaa.

Rakenteiden tiivistämisen suunnittelumateriaali löytyy dokumenttipankista kohdasta rakenteiden tiivistys. Lataa rakennesuunnitteluun tiivistysdetaljit käyttöösi. Voit valita dwg- tiedoston ja muokata kuvia omiin suunnitelmiisi sopiviksi tai käyttää periaatteellisia pdf-tiedostoja suunnitelmien ja/tai laadunvarmistuksen tukena. Työohjeet ja järjestelmien laadunvarmistusdokumentit sekä huoltokirja-aineistoa voit ladata helposti myös samasta paikasta.

Huomio! Detaljit eivät ole valmiita suunnitelmia eikä niitä tule käyttää sellaisenaan tiivistyskorjauksen toteutuksessa. Rakenteiden tiivistyskorjaus tulee aina suunnitella kohdekohtaisesti ja tarkentaa kohteen rakenteet sekä käytettävät materiaalit suunnitelmaan erikseen.