Muistilista

  • Voit lisätä muistilistalle tuotteita.

Lähettämällä muistilistan sähköpostiisi, saat kyseisten tuotteiden tuote-esitteen ja käyttöturvallisuustiedotteen PDF-muodossa.

LähetäTulosta

Sisäilma

Hyvä sisäilma on tärkeä asia, erityisesti kun puhutaan tiloista, joissa vietämme suurimman osan ajasta. Kiilto kehittää ja tarjoaa erilaisia sisäilmaratkaisuja korjaus- ja uudisrakentamiseen.Kestävät ratkaisut luovat hyvinvointia

Sisäilmaongelmien ratkominen on kallista ja haastavaa. Ongelman lähdettä voi olla hankala tunnistaa. Havaitut ongelmat pitää luonnollisesti ratkaista ja korjata, mutta olennaista on keskittyä myös ennaltaehkäisyyn.

IMG-haitta-aine-sulku-Kiilto-Block-840x383px.jpg

Haitta-aineiden hallinta

Kiilto on tuonut markkinoille ammattikäyttöön suunnitellut uutuustuotteet, joilla voidaan ehkäistä haitta-aineiden kulkeutumista sisäilmaan.


Kiilto Block

hajuton ja liuotteeton uuden sukupolven elastinen sulkuaine rakennusten sisätiloihin. Tiiviin pinnan muodostava 2-komponenttinen haitta-ainesulku ehkäisee rakenteista sisäilmaan vapautuvia VOC- ja PAH-yhdisteitä, sekä ammoniakkia.

Lataa Kiilto Block työohje >


Kiilto Hydrablock

2-komponenttinen haitta-ainesulku ehkäisemään VOC- ja PAH-yhdisteiden ja radonin kulkeutumista sisäilmaan, sekä kapillaari- ja diffuusiokosteuden hallintaan.

Lataa Kiilto Hydrablock työohje >
 

Tutustu haitta-aineiden sulkuaineisiin >
 

BNR-Kiilto-Tiivistys-ja-ilmavuotokorjaukset-840x283px.jpg

Tiivistys- ja ilmavuotokorjaukset

Rakennuksen ulkovaipan läpi pääsevä hallitsematon ilmavuoto on usein epämiellyttävää, erityisesti silloin jos rakennuksen lämmöneristeet ovat kostuneet tai maaperästä vapautuu radonkaasuja.

Rakenteiden purkaminen ja muuttaminen toimivaksi on paras ratkaisu, mutta joskus ollaan tilanteessa missä purkaminen ei ole mahdollista. Tällaisissa tapauksissa rakenteita tiivistämällä ja rakennuksen ilmanvaihtoa säätämällä voidaan oleellisesti parantaa rakennuksen sisäilmaa.
 

Kiilto Airblock Coat

1-komponenttinen, vesiohenteinen, liuotteeton ja nestemäinen tiivistysaine, joka levitetään korkeapaineruiskulla tai telalla pysty-, vaaka- ja kattopinnoille.

Lataa Kiilto Airblock Coat työohje >


Kiilto Airblock Fiber

1-komponenttinen, kuituvahvistettu, vesiohenteinen, liuotteeton ja pastamainen tiivistysaine, joka levitetään siveltimellä tai telalla pysty-, vaaka- ja kattopinnoille.

Lataa Kiilto Airblock Fiber työohje >
 

Tutustu ilmavuoto- ja radonkorjausjärjestelmään >
 

Matala-alkaliset lattiatasoitteet

Betonin korkean pH-arvon eli sen alkalisuuden, on yhdessä liiallisen kosteuden kanssa todettu aiheuttavan mattoliimojen ja päällysteen pehmittimien hajoamista.

Hajoamisprosessin tuloksena sisäilmaan voi vapautua alkoholiemissioita. Tutkimukset ovat osoittaneet, että matala-alkalinen lattiatasoitekerros päällystemateriaalin ja betonin välissä toimii puskurina alapuolella olevan betonin aiheuttamaan alkalirasitusta vastaan. Tasoitekerroksen suojaavan vaikutuksen kannalta kriittisenä kosteusrajana pidetään betonilla n. 90 % RH.

Tutustu matala-alkalisiin lattiatasoitteisiin >Kiilto-Tiivistysratkaisut-opas-kansi-200x270px.png
Lataa opas >

 


Suunnittelun tiedot omalta sivulta

Ajankohtaista tietoa suunnittelijan työhön liittyvistä sisäilma-asioista, luokituksista ja tutkimuksista olemme koonneet erilliseen osioon suunnittelu-sivulle. Tarvitsetpa tietoa Kuivaketju10-mallista, vähäpölyisistä tuotevaihtoehdoista tai haluat ladata päivitettyä suunnittelumateriaalia käyttöösi.

Tästä suunnittelusivulle


Analyysipalvelut yrityksille

Kiilto tarjoaa asbesti- ja haitta-analytiikan palvelut yritysasiakkaille nopeasti ja joustavasti. Autamme tunnistamaan mahdolliset haitta-aineet rakennustyömaalla. Asbestin ja haitta-aineiden kartoittaminen ennen purkutöiden aloitusta on tärkeää sisäilman, työturvallisuuden, töiden suunnittelun ja kustannusten kannalta.

Tilaa asbesti- ja haitta-analyysi