Linoleumlattioiden hoitaminen

Puhdistusaineiden tulee hoitaa ja puhdistaa linoleumlattian pintaa. Tämä helpottaa lattian ylläpitosiivousta.

Linoleumin hoitojärjestelmän avulla vältytään aikaa vieviltä perussiivouksilta ja linoleumilattia on aina hyvän ja siistin näköinen. Lattian hoito järjestelmän mukaisesti on helppoa ja vaivatonta.

Uudelle linoleumilattialle tehdään käyttöönottosiivous Kiilto Tempus -tehopuhdistusaineella, joka poistaa rakennusaikana kertyneen lian lattian pinnasta. Ylläpitosiivouksessa käytetään vain kahta tuotetta. Kiilto Deili hoitaa linoleumilattian pinnan muuttamatta sen ulkonäköä. Jaksoittain käytetään Kiilto Tempusta, joka takaa lattian puhtauden.

Kiilto Linoleumin hoitojärjestelmä on kehitetty ja testattu yhdessä linoleumilattioiden valmistajan Forbo Flooring Finland Oy :n kanssa.

Käyttöönottosiivous

  1. Pese lattia lattianhoitokoneella ja punaisella tai oranssivihreällä laikalla sekä Kiilto Tempus puhdistusaineella. Levitä liuos annostuksella 10 ml / 1 l vettä pienelle alueelle kerrallaan.
  2. Aja lattianhoitokoneella välittömästi ja imuroi liuos pois vesi-imurilla.
  3. Kosteapyyhi tai aja yhdistelmäkoneella ja puhtaalla vedellä. Anna lattian kuivua.
  4. Jos pinnoilla on runsaasti rakennuspölyä, huuhtele lattia pesun jälkeen Kiilto Kasperi -liuoksella annostus 1 ml / 1 l vettä. Imuroi liuos pois. Anna lattian kuivua.
  5. Lattian kuivuttua kosteapyyhi tai aja yhdistelmäkoneella aineena Kiilto Deili annostus 10 ml / 1 l vettä.

Ylläpitosiivous

Puhdista lattia käytössä olevilla ylläpitosiivousmenetelmillä.

Konemenetelmin

Aja yhdistelmäkoneella ja punaisella tai oranssivihreällä laikalla. Aineena Kiilto Deili annostuksella 10-20 ml / 1 l vettä.

Käytä yhdistelmäkoneessa Kiilto Deilin asemasta vähintään joka 5. kerta Kiilto Tempus -puhdistusainetta annostuksella 0,5 ml / 1 l vettä. Aja punaisella tai oranssivihreällä laikalla.

Käsimenetelmin

Kosteapyyhi lattiat aineena Kiilto Deili annostus 10 ml / 1 l vettä. Käytä käsimenetelmissä Kiilto Deilin asemasta joka 3.-5. kerta Kiilto Tempus -puhdistusainetta annostuksella 2,5 ml / 1 l vettä. Kosteapyyhi lattia. Annostele Kiilto Tempus mopinpesukoneen huuhteluainelokeroon: 40 ml / 1 l vettä (kun siivoustekstiilien kilomäärä on 8 kg ja koneen vesimäärä huuhtelussa 16 l). Säädä linkous niin että siivoustekstiilit ovat pesun jälkeen kosteita.

Lattiapinnan hoitomenetelmä

Voit tarvittaessa hoitaa kulunutta lattiapintaa tekemällä ensin pintapesun aineena Kiilto Tempus annostuksella 10 ml / 1 l vettä. Puhtaan ja kuivan pinnan voi kosteapyyhkiä Kiilto Deili -hoitoaineella annostuksella 1:1 vettä. Aja kuiva lattiapinta lattianhoitokoneella ja punaisella tai oranssinvihreällä laikalla.